FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Svijet uz kavu

Autor: ilov
ZAGREB, 6. svibnja 2013. (Hina) - Pregled zanimljivosti iz svijeta.

ZAGREB - Mladu svjetsku glazbenu zvijezdu Justina Biebera napao je na koncertu u Dubaju jedan gledatelj dok je pjevač svirao na klaviru, javlja u ponedjeljak BBC, ističući da je Bieber uspio pobjeći i da nije ozlijeđen. Gledatelj je prije nego su ga zgrabili tjelohranitelji uspio odgurnuti i prevrnuti crni pianino, a Bieber se vratio na pozornicu već nakon trominutne pauze, otpjevavši prvo Boyfriend, a potom i Baby.

LONDON - Prvi pištolj napravljen s tehnologijom 3D printera uspješno je testiran u Sjedinjenim Državama, javlja BBC u ponedjeljak. Kontroverzna skupina koja je napravila pištolj, Defense Distributed, namjerava nacrt i upute za izradu objaviti na internetu. Skupina je godinu dana radila na tom pištolju i uspješno ga testirala u subotu na streljani blizu Austina u Teksasu. Projekt je izazvao negodovanje aktivista za kontrolu naoružanja. Europska agencija za provedbu zakona Europol priopćila je da pažljivo prati razvoj događaja. Victoria Baines iz Europola kazala je BBC-ju da će se kriminalci zasad vjerojatno nastaviti služiti tradicionalnim načinima nabave oružja.

LOS ANGELES - Iron Man 3 "poharao" je sjevernoameričke kino blagajne ovaj vikend, ostvarivši drugi najbolji rezultat u prvom vikendu prikazivanja u povijesti vođenja podataka 'box officea', javlja BBC. Treći dio filmskog serijala o superjunaku američkog stripa, s Robertom Downeyjem u glavnoj ulozi, zaradio je 175 milijuna dolara. Samo su Osvetnici, također o film o Marvelovim superjunacima, imali bolje otvaranje u svibnju prošle godine s 207 milijuna dolara. Iron Man 3 posljednji je film iz trilogije o tom junaku. Film je tjedan ranije imao svjetsku premijeru i na kino blagajnama u svijetu već je zaradio dodatnih 505 milijuna dolara.

(Hina) xilov yilov

An unhandled error has occurred. Reload 🗙