FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za ponedjeljak, 29. travnja

Autor: ikut
ZAGREB, 28. travnja 2013. (Hina) -

ZAGREB, 29. travnja 2013. (Hina) - Najava važnijih događaja za ponedjeljak, 29. travnja koje ćemo popratiti fotografijama.

ZAGREB - Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović uručit će odlikovanje "Red Nikola Šubić Zrinski" pripadnicima braniteljske postrojbe 61. Lad PZO Koprivnica, a predviđeno je i njegovo obraćanje odlikovanim braniteljima (12 sati, Ured predsjednika, Pantovčak 241).

ZAGREB - Prvi potpredsjednik srbijanske vlade i ministar obrane Aleksandar Vučić boravi u službenom posjetu Hrvatskoj. Domaćin mu je prva potpredsjednica hrvatske vlade i ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić s kojom će se sastati u ponedjeljak ujutro (u 9.15 sati, MVEP, Trg N.Š. Zrinskog 7-8), a nakon razgovora predviđene su izjave za medije.

Vučića će primiti i predsjednik Ivo Josipović (u 14 sati, Ured predsjednika, Pantovčak 241), a sastat će se i s premijerom Zoranom Milanovićem (u 11 sati, Banski dvori, Trg sv. Marka 2).

ZAGREB - Predsjednik Hrvatskog sabora Josip Leko prima posebnog UN-ovog izvjestitelja za osobe s invaliditetom Shuaiba Chalklena (u 13.30 sati, dvorana Ante Starčevića, Hrvatski sabor, Trg sv. Marka 6). Na sastanku će sudjelovati i pravobraniteljica za osobe s invaliditetom Anka Slonjšak.

ZAGREB - U okviru posjeta Hrvatskome saboru predsjednica Odbora za kulturu i obrazovanje Europskoga parlamenta Doris Pack i članovi odbora sastat će se sa Željkom Jovanovićem, ministrom znanosti, obrazovanja i sporta (od 9 do 9,50 sati, dvorana Ivan Mažuranić).

ZAGREB - Posebni UN-ov izvjestitelj za invaliditet Shuaib Chalklen boravit će u posjetu Zagrebu, a domaćin mu je pravobraniteljica za osobe s invaliditetom Anka Slošnjak. U Hrvatskom saboru održat će sastanak s predstavnicima više odbora, a cilj njegova posjeta je upoznavanje s položajem osoba s invaliditetom u Hrvatskoj (10,30 sati, Hrvatski sabor, dvorana Janka Draškovića, Trg sv. Marka 6).

ZAGREB - Konferencija za novinare na kojoj će o rezultatima rada Vladine Koordinacije za gospodarstvo, investicije i EU fondove govoriti potpredsjednik Vlade i ministar regionalnoga razvoja i fondova EU Branko Grčić. Ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak prezentirat će aktivnosti Vladine radne skupine za poslovnu klimu i privatne investicije dok će o pokretanju javnih investicija govoriti ministar prometa, pomorstva i infrastrukture Siniša Hajdaš Dončić. (12 sati, Vlada, Trg sv. Marka 2).

ZAGREB - U znak sjećanja i poštovanja prema prvom predsjedniku Socijaldemokratske partije Hrvatske Ivici Račanu, na šestu godišnjicu njegove smrti, izaslanstvo te stranke, predvođeno predsjednikom Zoranom Milanovićem položit će cvijeće na Račanov grob (10 sati, zagrebačko groblje Mirogoj).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Damir Senčar

Poslije podne: Ivana Kutni

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina)x ik

An unhandled error has occurred. Reload 🗙