FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kineski proizvođač specijaliziranih građevinskih materijala otvara regionalni centar u Mađarskoj

Autor: mkuz
BUDIMPEŠTA, 24. travnja 2013. (Hina/MTI) - Kineski proizvođač građevinskih izolacijskih materijala i opreme Zhuzhou Times New Material Tech planira u Mađarskoj otvoriti regionalni centar kako bi europskim i bliskoistočnim zemljama ponudio posebnu tehnologiju seizmički sigurne gradnje.

To je objavljeno na međunarodnoj radionici o seizmičkoj zaštiti temelja koju je u Mađarskoj organizirao Nacionalni ured za inovacije. Tehnologija je razvijena u suradnji s mađarskim akademikom Emanuelom Csorbom, stoji u priopćenju mađarskog ureda.

Tehnologija izolacije temelja prvi je puta primijenjena u zgradi Foothill Communities Law and Justice Center u blizini Los Angelesa, koja je izgrađena 1986. za 30 milijuna dolara. Nakon toga tehnologija je primijenjena pri gradnji tisuća stambenih zgrada, javnih ustanova, uredskih i industrijskih objekata u SAD-u, Novom Zelandu, Indoneziji i Kini, navodi se u priopćenju.

Tehnologija bi trebala biti primijenjena i na skoro milijun postojećih školskih zgrada u Kini, dodaje se u priopćenju ureda.

(Hina) xmkuz ygple

An unhandled error has occurred. Reload 🗙