FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Umagu počeli petodnevni 13. Microsftovi Windaysi

Autor: tmis
ZAGREB/UMAG, 22. travnja 2013. (Hina) - Tehnološko-poslovna konferencija, Microsoftovi Windaysi, počeli su danas u Umagu tehnološkom prezentacijom, a prema očekivanjima organizatora, tvrtke Microsoft Hrvatska, ta će konferencija u svom 13. izdanju do 26. travnja okupiti oko 1.500 domaćih i stranih sudionika, većinom IT stručnjaka i njihovih partnera.

Tijekom pet dana konferencije održat će se više od 130 različitih predavanja kroz koje će se, kao i brojne radionice, prezentacije i direktne susrete sudionici upoznati s najnovijim tehnološkim trendovima, Microsoftovim rješenjima te važnosti tehnologije za razvoj i rast gospodarstva.

Kao i zadnjih godina i ovi 13. Windaysi podijeljeni su na tehnološki dio konferencije, WinDays13 Technology, kojima je danas i počela konferencija, dok su zadnja dva dana, 25. i 26. travnja, u sklopu poslovnog ili Windays13 Business dijela konferencije posvećeni aktualnim gospodarskim temama i IT-u.

Poslovni dio konferencije bavit će se tako temama podizanja konkurentnosti, stvaranja novih radnih mjesta te ubrzanog rasta domaćeg gospodarstva kako bi se što uspješnije uklopilo u europski okvir.

Kao i svake godine na Windaysima će Microsoft predstaviti svoje najnovije proizvode, po čemu je ova godina za tu globalnu kompaniju jedna od jačih, a među novostima je i Windows 8, Office te drugi.

WinDaysi će ove godine biti i mjesto održavanja finala Software Startup Akademije, Microsoftove inicijative koja se provodila na fakultetima u Zagrebu, Osijeku, Varaždinu i Splitu.

(Hina) xtam yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙