FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: vozi se uz povoljne vremenske uvjete

Autor: aper
ZAGREB, 19. travnja 2013. (Hina) - Posvuda se vozi uz povoljne vremenske uvjete, a kraći zastoji su mogući na dionicama gdje su u tijeku radovi, izvijestio je jutros HAK.

Zbog radova, na križanju državnih cesta D27 i D1 u Gračacu vozi se naizmjence jednim trakom.

Od 4 sata ujutro bit će zatvorena državna cesta D220 od skretanja za Tijaricu do GP Kamensko. Obilazak za vozila do 7,5 t je: Trilj (D60)-Cista Provo-(D39)-GP Aržano, a za teretna vozila i autobuse:Trilj (D60)-Cista Provo-Imotski-GP Vinjani Donji.

Do 20. travnja, od 7 do 17 sati, prekidat će se promet na državnoj cesti D525 između Sibinja i Slobodnice, zbog radova. Obilazak iz smjera Slavonskog Broda za Požegu i Novu Gradišku: Sjeverna vezna cesta-nadvožnjak Čaplja-Brodsko Vinogorje-Gromačnik-Bartolovci i obrnuto.

S dolaskom lijepog vremena u prometu je prisutan veći broj biciklista, mopedista i motociklista, pa policija i Hrvatski autoklub upozoravaju vozače ostalih vozila da prilikom uključivanja u promet, prestrojavanja, pretjecanja, obilaženja, polukružnog okretanja ili skretanja pripaze upravo na ove kategorije sudionika u prometu te da im ne oduzimaju prednost prolaska na raskrižjima. Bicikliste, mopediste i motocikliste također podsjećamo da poštuju prometne propise i ograničenja brzine.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Trajekti i katamarani plove redovito.

(Hina) xpp yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙