FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: spar
ZAGREB, 3. travnja 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba o stanju u prometu i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Zimski uvjeti su proglašeni na većini državnih i županijskih cesta u Gorskom kotaru, uključujući staru cestu kroz Gorski kotar (D3) na dionici Zdihovo-Delnice, u većem dijelu ostatka zemlje kolnici su mokri i skliski od kiše. Zasnježenih kolnika mjestimice ima i u sjeverozapadnoj Hrvatskoj te Lici. Na srednjem Jadranu puše jaka bura. Mogući su odroni zemlje i kamenja. Upozorava se da na put kroz gorske krajeve ne kreću bez zimske opreme! Zbog bure, na dionici Jadranske magistrale (D8) Bakar-Novi Vinodolski zabranjen je promet za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), a od Novog Vinodolskog do Senja i od Karlobaga do Svete Marije Magdalene dodatno za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila). Autoceste A1 i A6 Rijeka-Zagreb su otvorene za sva vozila. Izlazak teretnih vozila pojačan je na graničnom prijelazu Bregana. U prekidu su katamaranske linije Ubli-Vela Luka-Hvar-Split i Vis-Hvar-Split. Ostali katamarani i trajekti plove redovito.

ZAGREB - U unutrašnjosti umjereno do znatno oblačno, mjestimice još sa snijegom i kišom. Na Jadranu promjenljivo oblačno, na jugu prijepodne povremeno s kišom. Poslijepodne se posvuda očekuje prestanak oborina, a na Jadranu i razvedravanje. Vjetar slab do umjeren sjeverozapadni i sjeverni, na većem dijelu Jadrana umjerena, na sjevernom i jaka bura, okrenut će na umjeren i jak sjeverozapadni vjetar. Najviša dnevna temperatura od 2 do 7, na Jadranu od 12 do 17 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) xsp ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙