FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: nkot
ZAGREB, 21. ožujka 2013. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba o stanju u prometu i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Kolnici su mokri i skliski u većem dijelu zemlje. Zbog jake bure dionicom autoceste A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica smiju voziti samo osobna vozila, a ostala vozila prometuju D27 i D54) Maslenica-Zaton Obrovački-Gračac. Zbog vjetra je na Krčkom mostu i na dionici Jadranske magistrale D8 od Bakra do Karlobaga promet zabranjen za I. skupinu vozila - autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle, a na dionici između Karlobaga i Svete Marije Magdalene još i za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina). Jak vjetar puše na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb, između čvora Kikovica i tunela Tuhobić. Zbog zimskih uvjeta promet je zabranjen za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, a ostala vozila moraju imati zimsku opremu, u Gorskom kotaru na dionicama D3 Zdihovo-Rijeka, D32 GP Prezid-Delnice, D203 Brod na Kupi-Delnice, D305 Parg-Čabar i ŽC5034 Vrbovsko-Ravna Gora-Kupjak, te ostale županijske i lokalne ceste na području Delnica i Čabra, a u Lici na D42 u mjestu Poljanak. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

ZAGREB - Prijepodne pretežno oblačno povremeno s kišom, na Jadranu ponegdje uz grmljavinu, a u gorju snijegom. Sredinom dana sa zapada će započeti razvedravanje, ali su još mogući kratkotrajni lokalni pljuskovi. Vjetar slab do umjeren, u sjevernim krajevima i gorju jak sjeverac, na Jadranu većinom jak sjeverac i sjeverozapadnjak, mjestimice s olujnim udarima. Najviša dnevna temperatura zraka između 6 i 12, a na Jadranu od 11 do 15 Celzijevih stupnjeva.

(Hina) xpp/xnkot ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙