FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - kultura - za ponedjeljak, 15. travnja

Autor: dger
ZAGREB, 15. travnja 2013. (Hina) - Najava događaja u kulturi za ponedjeljak, 15. travnja

ZAGREB - Predstavljanje i otvaranje rasprave o Hrvatskome pravopisu Instituta za hrvatski jezik i jezikoslovlje (12 sati, Hrvatski državni arhiv, Marulićev trg 21). Novi će pravopis prije konačnoga izdavanja biti objavljen na mrežnim stranicama Instituta i tako podastrijeti stručnoj i široj javnosti na ocjenu i mišljenje.

ZAGREB - Otvorenje 22. Dana hrvatskog filma (20.30 sati, Kino SC, Savska 25). Prigodom otvaranja Tomislavu Radiću bit će uručen Zlatni Oktavijan DHF-a za životno djelo, a bit će prikazan i odabir naslova uvrštenih u program konkurencije.

LONDON - Hrvatski nakladnici i pisci predstavit će se na Sajmu knjiga u Londonu u sklopu šireg projekta Welcome Croatia, festivala kojim se Hrvatska u Velikoj Britaniji predstavlja kao nova članica Europske unije. Nastup na londonskom sajmu knjiga objedinjen je pod nazivom "Croatian Literature in Focus", a temelji se na predstavljanju suvremene hrvatske književnosti. Nastup hrvatskih pisaca počinje predstavljanjem književnog časopisa "Relations.

telefon: 01/4808 600; 01/4808 615

telefaks: 01/4808 822

e-mail: kultura@hina.hr

(Hina) xdgk ydgk

An unhandled error has occurred. Reload 🗙