FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Na 10. sajmu lova i ribolova u Osijeku stotinjak izlagača

Autor: vsik
OSIJEK, 8. travnja 2013. (Hina) - Na sajamskom prostoru Pampas u Osijeku od 12. do 14. travnja održat će se 10. jubilarni sajam lova i ribolova Salori 2013, na kojem će sudjelovati stotinjak izlagača i predstavnika lovnih i ribolovnih udruga iz Hrvatske.

Na današnjoj konferenciji za novinare obnašatelj dužnosti direktora tvrtke Osječki sajam d.o.o., koja je organizator, Hrvoje Kralj, naglasio je kako je ta manifestacija postala najvažniji sajam te vrste u Hrvatskoj. I ove godine predstavit će se najnovija dostignuća u lovnoj i ribolovnoj opremi, turizmu te bogata gastro ponuda, rekao je Kralj.

Osječki gradonačelnik Krešimir Bubalo naglasio je kako je riječ o sajmu koji uistinu ima što ponuditi, jer se radi o području koje je bogato vodama, rijekama, šumama, a samim tim ribljim fondom i bogatstvom divljači.

Sve su to potencijali koji su od strateške važnosti za razvoj grada Osijeka i Osječko-baranjske županije, rekao je Bubalo. Posebno je istaknuo kako je Osijek 2006. zajedno s osječkim ribolovnim društvom "Drava" bio domaćin svjetskog ribolovnog natjecanja koje je ocijenjeno kao jedno od najbolje organiziranih svjetskih natjecanja u slatkovodnom ribolovu.

Pokrovitelji Sajma lova i ribolova Salori 2013. su Ministarstvo poljoprivrede, Grad Osijek, Osječko-baranjske županija, Hrvatski športski ribolovni savez, Hrvatski lovački savez i Hrvatske šume.

(Hina) xvs yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙