FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

"Drugo lice Splita" traži strategiju za sljedećih 20 godina

Autor: zjur
SPLIT, 15. ožujka 2013. (Hina) - Kandidat za gradonačelnika Neovisne gradske liste "Drugo lice Splita" Dragan Markovina predstavio je danas na konferenciji za novinare svoj program, pri čemu je istaknuo da će na Gradskom vijeću inzistirati da se donese odluka o izradi strategije Splita za sljedećih 20 godina.

Najavio je da će njegov interes biti turizam, nova, čista i kreativna industrija te povezivanje sa Sveučilištom i reforma i racionalizacija Gradske uprave. S njim će na lokalne izbore čelnica Udruge "Domine" Mirjana Kučer, sociolog Zoran Malenica te negdašnja predsjednica Dalmatinske akcije Mira Ljubić-Lorger.

Dodao je kako se malo razmišlja o budućnosti Splita, a grad treba što prije izvući iz mrtvila te ga dobro usmjeriti.

"Trebamo senzibilizirati sve djelatnike uprave prema korupciji. Javna je tajna da su dijelovi uprave skloni korupciji", istaknuo je i dodao kako je za njih važna regionalizacija za razvoj i zaštita javnog prostora te da podupiru kodeks za Marjan i drže ga dijelom svojeg programa.

"Na lijevoj smo strani političkog spektra i želimo to javno istaknuti da bi ljudi znali kome daju glas. Ideologija se ne može micati iz politike", zaključio je Dragan Markovina.

(Hina) xzjur yvkn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙