FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za subotu, 9. ožujka

Autor: vlar
ZAGREB, 8. ožujka 2013. (Hina) - Objavljujemo najavu događaja Općeg servisa vijesti (OSV) Hrvatska za subotu, 9. ožujka.

ZAGREB - U pripremi za lokalne izbore, HDZ će u košarkaškom centru "Dražen Petrović" održati motivacijski skup "Sabor HDZ-a – izbori 2013." Na skupu će sudjelovati članovi središnjih tijela stranke, svi kandidati za predstojeće lokalne izbore i izbore za EU parlament, te svi predsjednici temeljnih ogranaka, općinskih, gradskih i županijskih odbora. Iz stranke ističu da time žele poručiti kako se HDZ vraća bazi, kako politiku ne želi kreirati u stranačkoj središnjici, nego u suradnji s organizacijama na terenu (11 sati, KC Dražen Petrović, Savska 30)

PLITVIČKA JEZERA - "Žene poduzetnice u ruralnim područjima: potraga za tržištima" naziv je radionice i okruglog stola koji će se pod predsjedanjem predsjednika Republike Ive Josipovića održati na Plitvicama u prigodi obilježavanja Međunarodnog dana žena. Okrugli stol otvorit će predsjednik Josipović i stalna predstavnica UNDP-a u Hrvatskoj Louisa Vinton, a sudjelovat će nevladine organizacije koje vode žene te poduzetnice iz Ličko-senjske županije i ostalih primarno ruralnih područja. Radionica i okrugli stol fokusirat će se na prepoznavanje problema, ali i na priče o uspjehu i potencijalnim rješenjima (13-16 sati, hotel Plitvice, Nacionalni park Plitvička jezera)

ZAGREB - Predstavljanjem Nacionalnih programa prevencije raka dojke, debelog crijeva i vrata maternice, Ministarstvo zdravlja nastavlja javnozdravstvenu kampanju "Za zdravlje. Danas." Ministar zdravlja Rajko Ostojić, sudjelujući u kampanji, dijelit će građanima promotivni materijal i ukazivati na važnost preventivnih pregleda (16 sati, Avenue Mall, Avenija Dubrovnik 16)

Dežurni urednici na desku OSV Hrvatska:

ujutro: Jasna Nahtigal Lazarić

popodne: Milka Ćurković

navečer: Neven Leskovar

telefon: 01/48-08-600

telefaks: 01/48-08-822

e-mail: hina@hina.hr

(Hina) xvl ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙