FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava fotografija za subotu, 23. veljače

Autor: uand
ZAGREB, 23. veljače 2013. (Hina) - Najava važnijih događaja za subotu, 23. veljače koje ćemo popratiti fotografijama:

ZAGREB - U Uredu predsjednika Republike Ive Josipovića okrugli stol na temu: "Kulturna suradnja među gradovima u kontekstu EU". Na skupu će predstavnici gradova, gradskih i kulturnih institucija raspravljati o suradnji s europskim gradovima, intenzivnijem uključivanju na kulturnu scenu Europske unije, korištenju EU fondova, ali i boljoj međusobnoj suradnji gradova na kulturnom planu unutar Republike Hrvatske. Na skup su pozvani ministrica kulture Andrea Zlatar Violić, ostali visoki dužnosnici Ministarstva kulture, predstavnici Delegacije Europske komisije u RH, intendanti Hrvatskih narodnih kazališta, gradonačelnici gradova u kojima djeluju Hrvatska narodna kazališta, pročelnici gradskih ureda za kulturu, ravnatelji kulturnih institucija, kao i urednici kulturnih rubrika u tiskanim i elektroničkim medijima (11 sati, Ured predsjednika RH).

ZAGREB - Sjednica Središnjeg odbora Hrvatske narodne stranke (HNS) na kojoj će se odlučivati o prijedlogu kandidature potpredsjednice HNS-a Vesne Pusić za predsjednicu stranke (11 sati, hotel International).

SPLIT - Hrvatska stranka prava dr. Ante Starčević (HSP AS) održat će konferenciju za novinare na kojoj će najaviti potpisivanje političkog sporazuma s strankama pravaško-demokršćanskog svjetonazora, a Predsjedništvo stranke službeno će se očitovati o navodnom istupanju velikog broja članova na području Splitsko-dalmatinske županije. Konferenciji će nazočiti predsjednica HSP Ante Starčevića i saborska zastupnica, Ruža Tomašić, član predsjedništva Željko Koroman i koordinator za Splitsko-dalmatinsku županiju i zamjenik glavnog tajnika Damir Ćosić Roda te koordinator za splitsku podružnicu, Ivica Vladava Đovani (11 sati, Hotel Park).

RIJEKA - Utakmica 21. kola Prve hrvatske nogometne lige, Rijeka - Cibalia (18 sati).

ZAGREB - Susret 10. kola skupine D Lige prvaka između rukometaša CO Zagreba i švicarskog Kadetten Schaffhausena (18 sati).

Dežurni na desku FaH-a:

Damir Senčar

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xua yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙