FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ljetni red letenja Croatia Airlinesa

Autor: dduk
ZAGREB, 8. ožujka 2013. (Hina) - Od 31. ožujka zrakoplovi Croatia Airlinesa letjet će prema ljetnom redu letenja, a novosti su letovi Pula - Frankfurt, utorkom i četvrtkom, u razdoblju od svibnja do listopada te Split - Kassel, četvrtkom, u istom razdoblju, priopćeno je iz Croatia Airlinesa.

Na liniji Zagreb - Dubrovnik - Atena i Zagreb - Barcelona zrakoplovi domaćeg avio-prijevoznika letjet će utorkom, četvrtkom i nedjeljom, od travnja do listopada.

Također, letjet će iz Splita u Beograd i obratno, ponedjeljkom i petkom, u razdoblju od svibnja do rujna, iz Splita u Duesseldorf srijedom i subotom, a u Berlin subotom, od svibnja do listopada.

Zrakoplovi Croatia Airlinesa opet će povezati i Dubrovnik i Veneciju, četvrtkom i nedjeljom, od svibnja do listopada.

Zbog jednog zrakoplova u floti manje u odnosu na prošlu godinu, Croatia Airlines prisiljena je smanjiti ponudu kapaciteta u mreži domaćih i međunarodnih linija. Tako zrakoplovi Croatia Airlinesa neće više prometovati u redovitom putničkom prometu prema Turskoj i Crnoj Gori, a na dijelu europskih zračnih luka kao što su London Gatwick, Paris, Amsterdam, Zuerich, Muenchen i Priština Croatia Airlines smanjuje kapacitete uporabom manjih zrakoplova ili ukidanjem frekvencija.

Promjene u redu letenja dio su procesa restrukturiranja kako bi se poslovanje kompanije konsolidiralo i zadržala konkurentnost na tržištu, kaže se u priopćenju.

Croatia Airlines će naglasak stavljati na razvijanje letova prema destinacijama koje su isplativije i koje će u budućnosti omogućiti stabilno poslovanje tvrtke, dodaje se.

(Hina) xduk yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙