FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hypo prodaje Hotel i Marinu Lav

Autor: dduk
ZAGREB, 8. ožujka 2013. (Hina) - Hypo Alpe-Adria-Bank (HAAB) u današnjem je tisku objavila poziv za iskazivanje interesa za kupnju tvrtki Grand Hotel Lav i Grand Marina Lav u Podstrani kod Splita.

Prodaja tih tvrtki, u kojima je Hypo Alpe-Adria-Bank International AG jedini vlasnik, u skladu je s poslovnom strategijom orijentiranom na osnovni biznis odnosno bankarsko poslovanje, objašnjavaju u Hypo banci.

Ističu da Hypo nije pod pritiskom niti u vremenskom tjesnacu zbog čega bi morao prodati navedenu imovinu i da će u prodajnom procesu u obzir uzeti samo kvalitetne partnere.

Sama prodaja bit će provedena na otvoren, transparentan i nediskriminirajući način te u skladu s najboljim međunarodnim praksama, kažu u Hypo Alpe-Adria Bank.

U pozivu se potencijalne kupce izvještava kako su dvije tvrtke koje se prodaju, vlasnice Le Meridien Lav Hotela, susjednog resorta i Marine te da te nekretnine zauzimaju ukupno 4,4 hektara.

Dodaje se kako je riječ o najprestižnijem splitskom luksuznom hotelu i resortu, smještenom uz obalu osam kilometara jugoistočno od grada.

Agent prodaje je tvrtka Jones Lang LaSalle Hotels & Hospitality Group (JLLH & H), a iskazi interesa za sudjelovanje u procesu prodaje moraju se dostaviti do podneva, 5. travnja ove godine.

HAAB je postao vlasnik Grand Hotela Lav i Marine Lav u jesen prošle godine kada je aktivirao založno pravo na hotel pa su prijašnji vlasnici morali prepustiti vlasništvo.

(Hina) xduk ybn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙