FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Najava priloga u Audio servisu za petak, 01. ožujka

Autor: sdju
ZAGREB, 1. ožujka 2013. (Hina) - SKV-Najava-Audio

ZAGREB - Izbori za hrvatske zastupnike Europskog parlamenta održat će se 14. travnja, objavio je danas hrvatski predsjednik Ivo Josipović, naglasivši da je tu odluku donio nakon konzultacija s vladom, parlamentarnim strankama i nevladinim udrugama (prilog oko 15,30 sati).

ZAGREB - Hrvatski premijer Zoran Milanović izjavio je danas kako je mjesec i pol dana do održavanja izbora za Europski parlament dovoljno vremena da se građane motivira i uvjeri da trebaju izaći na glasanje, iako je svjestan da će odaziv na izbore biti mali u odnosu na parlamentarne (prilog do 16 sati).

ZAGREB - Premijer Zoran Milanović ocijenio je danas da su odnosi koalicijskih partnera u Vladi odlični i poručio da neće ugrožavati koaliciju zbog prijedloga zakona o porezu na nekretnine te istaknuo da je sa štednjom gotovo i da je sada potrebno ulagati (prilog oko 16 sati).

ZAGREB - Visoki časni sud HDZ-a danas je nepravomoćno odlučio o bezuvjetnom isključenju iz stranke bivše predsjednice HDZ-a i premijerke Jadranke Kosor, a predsjednik sudskog vijeća koje je donijelo tu odluku Florijan Boras odbacio je njezine tvrdnje da je postupak pripremljen i proveden protivno Statutu HDZ-a i Zakonu u kaznenom postupku (prilog oko 16,30 sati).

(Hina) xsdju ynpav

An unhandled error has occurred. Reload 🗙