FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Najava priloga u Audio servisu za četvrtak, 28. veljače

Autor: sdju
ZAGREB, 28. veljače 2013. (Hina) - SKV-Najava-Audio

HRVATSKA:

------------

ZAGREB - Vlada je danas prihvatila uredbe i odluke o smanjenju bruto plaća zaposlenih u državnim i javnim službama za tri posto, a smanjenje će se provesti na plaćama za ožujak, koje će biti isplaćene u travnju (prilog do 15,30 sati).

ZAGREB/VUKOVAR - Premijer Zoran Milanović izjavio je danas da uvođenje ćirilićnih natpisa na javnim ustanovama i tijelima državne uprave u Vukovaru nije nikakva provokacija nego provedba zakona (prilog oko 15,30 sati).

ZAGREB - Hrvatska je danas, prvi puta otkako sudjeluje u mirovnim misijama UN-a, donijela odluku o povlačenju svojih vojnika iz jedne od tih misije, a hrvatske vojnike povlači iz misije UN-a na Golanu zbog toga što im se ne može zajamčiti sigurnost (prilog oko 15,30 sati).

ZAGREB - Hrvatski građani trebali bi se masovno odazvati prosvjedima koje će organizirati sindikati protiv Vladina izbjegavanja socijalnog dijaloga i njezina služenja financijskim krugovima umjesto građanima i državi, kazao je predsjednik Nezavisnih hrvatskih sindikata Krešimir Sever na današnjoj konferenciji za novinare ispred sjedišta Vlade (prilog oko 16 sati).

(Hina) xsdju yaz

An unhandled error has occurred. Reload 🗙