FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: zbog olujne bure zatvorena dionica A1 Sv. Rok-Maslenica

Autor: nkot
ZAGREB, 13. veljače 2013. (Hina) - Zbog olujne bure za sav je promet zatvorena dionica autoceste A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica, izvijestio je u 14,30 sati Hrvatski autoklub (HAK).

Samo za osobna vozila otvorene su dionica autoceste A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Delnice i Kikovica, Jadranska magistrala D8 između Senja i Svete Marije Magdalene i D54 Maslenica-Zaton Obrovački.

Na Krčkom mostu zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), a dionicom Jadranske magistrale D8 između Bakra i Senja dodatno za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina).

Zimski su uvjeti, zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, dok je za ostala vozila obavezna zimska oprema: autocestom A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Bosiljevo i Kikovica, na pojedinim dionicama u Gorskom kotaru, Lici, Karlovačkoj i Zadarskoj županiji, središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj te na A2 Zagreb-Macelj na dionici Krapina-Macelj.

Pojačan je izlazak teretnih vozila na graničnim prijelazima Macelj i Bregana.

Zbog loših vremenskih uvjeta u prekidu su trajektne linije Prizna-Žigljen, Pelješac-Mljet te katamaranske iz Dubrovnika prema Mljetu, Rijeka-Rab-Novalja, Split-Hvar-Vela Luka-Ubli i Split-Hvar-Korčula.

(Hina) xpp/xnkot ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙