FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zbog jake bure dionicom A1 i A6 mogu voziti samo osobna vozila

Autor: aper
ZAGREB, 13. veljače 2013. (Hina) - Autocestom A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica i autocestom A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Delnice i Kikovica u smjeru Rijeke zbog olujne bure mogu voziti samo osobna vozila, izvijestio je Hrvatski autoklub jutros u 9 sati.

Dionica Jadranske magistrale (D8) između Karlobag i Svete Marije Magdalene otvorena je samo za osobna vozila, a između Bakra i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama, motocikle dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina).

Zimski su uvjeti, zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, dok je za ostala vozila obavezna zimska oprema na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Bosiljevo i Kikovica u smjeru Rijeke, te na više dionoca u Gorskom kotaru, Lici, Karlovačkoj i Zadarskoj županiji te u središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj.

Na državnim, županijskim i lokalnim cestama u zaleđu Bakra, Opatije, Kastva, Kraljevice, Viškova, Matulja, Klane i Mošćeničke Drage obavezna je upotreba zimske opreme za sva vozila zbog poledice.

Sljemenska cesta u Zagrebu otvorena je za vozila sa zimskom opremom.

Pojačan je izlazak terenih vozila na graničnim prijelazima Macelj i Bregana.

Zbog loših vremenskih uvjeta u prekidu je trajektna linija Pelješac- Mljet te katamaranske Split-Hvar-Vela Luka-Ubli, Split-Vis i Split-Hvar-Korčula.

(Hina) xpp ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙