FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Humanitarni karnevalski bal u Rijeci

Autor: dsil
RIJEKA, 9. veljače 2013. (Hina) - U Pomorskom i povijesnom muzeju Hrvatskog primorja u Rijeci, poznatom i kao Guvernerova palača, večeras je održan Humanitarni karnevalski bal u sklopu 30. Međunarodnog riječkog karnevala.

Na balu su bili gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel, obnašatelj dužnosti primorsko-goranskog župana Vidoje Vujić, predsjednik Međunarodne udruge karnevalskih gradova Henry Van Der Kroon, veleposlanici i djelatnici veleposlanstava u Hrvatskoj te drugi uzvanici iz gospodarskog, političkog i društvenog života Rijeke i Hrvatske.

Novac od ulaznica, koje su koštale 400 kuna a vrijedile su za dvije osobe, namijenjen je za djelovanje plivačkog kluba "Forca" iz Rijeke. Taj klub okuplja djecu s poteškoćama u razvoju i osobe s invaliditetom te im uz pomoć specijalne opreme i posebno educiranih voditelja, trenera i volontara pomaže u plivanju.

Na balu su nastupili Salon orkestar HNK Ivana pl. Zajca pod ravnanjem Nade Matošević Orešković, Ri Brass Quintet s By the Way bandom, violist Mario Rucner i Belfast Food.

Organizatori bala su grad Rijeka, Rotary Club Rijeka - Sveti Vid, Turistička zajednica Grada Rijeke i Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja, uz partnerstvo naftne kompanije INA.

(Hina) xdsil yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙