FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Nova predstava vinkovačkog kazališta

Autor: zdra
VINKOVCI, 1. veljače 2013. (Hina) - Na scenu Gradskog kazališta Joze Ivakića u Vinkovcima početkom travnja bit će postavljena jednočinka Georgesa Feydeaua "Ne hodaj okolo gola golcata", u režiji Vladimira Andrića i izvedbi amaterskog ansambla toga kazališta, najavljeno je na konferenciji za novinare.

Riječ je o komediji koja je u vinkovačkom kazalištu izvođena prije osam godina u režiji Andreje Raguž, a čijim se novim postavljanjem želi osnažiti kazališni amaterizam u Vinkovcima, rekao je redatelj Vladimir Andrić, član profesionalnog ansambla Gradskog kazališta Joze Ivakića.

Podsjetio je kako je i sam nekoliko godina bio član vinkovačkih glumaca amatera, što mu je bio i poticaj da upiše Umjetničku akademiju i diplomira glumu. Po njegovim riječima, amateri znaju biti pravi rasadnik glumačkih talenata koji mogu odigrati i neke od uloga u profesionalnim predstavama.

Pozvao je sve Vinkovčane kojima je gluma izazov da se odazovu audiciji za amaterski ansambl koja će se u vinkovačkom kazalištu održati u subotu, 2. veljače.

(Hina) xzdra ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙