FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

Autor: mcur
ZAGREB, 1. veljače 2013. (Hina) - Izvješće o stanju u prometu Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas.

ZAGREB - Oprezno treba voziti zbog smanjene vidljivosti od magle mjestimice u Lici i Gorskom kotaru. Zbog razminiranja promet će biti prekinut do 15. veljače od 8 do 17 sati na državnim cestama D38 (Pakrac-Kamenska-Požega) i D69 (Voćin-Zvečevo-Kamenska) u mjestu Kamenska. Vozila će se propuštati svakog punog sata po 15 minuta. Do 6. veljače od 8 do 16 sati, državna cesta D33 bit će zatvorena za promet na predjelu od odmorišta Drniš do mjesta Žitnić. Vozila će se propuštati 15 minuta svakog punog sata. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Trajekti i katamarani plove redovito.

ZAGREB - Umjereno do pretežno oblačno, a samo će u središnjim krajevima prijepodne prevladavati sunčano. Slaba kiša očekuje se sredinom dana i poslijepodne mjestimice na sjevernome Jadranu, u Gorskome kotaru i Lici. Vjetar prijepodne slab, a poslijepodne u Slavoniji i Baranji umjeren jugoistočnjak, na Jadranu umjereno i jako jugo. Najviša temperatura uglavnom između 7 i 12, na Jadranu od 10 do 15 stupnjeva Celzijevih.

(Hina) xmć ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙