FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ministar zdravlja s braniteljima u KB Dubrava

Autor: aspa
ZAGREB, 31. siječnja 2013. (Hina) - Ministar zdravlja Rajko Ostojić i predsjednik Udruge Hrvatskih ratnih vojnih invalida Domovinskog rata Grada Zagreba i Zagrebačke županije Mirko Ljubičić posjetili su danas 100 postotne hrvatske ratne vojne invalide Domovinskog rata (HRVI), pukovnika Gorana Brekala te pripadnika Specijalne policije Željka Tuzlu, koji se liječe u KB Dubrava.

Zajednica udruga HVIDR-a Grada Zagreba u skrbi za svoje članove, posebno teško oboljele i 100 postotne HRVI koji se nalaze na bolničkom liječenju, tradicionalno posjećuje KBC Dubrava gdje su smješteni i liječe se najteži invalidi Domovinskog rata, naglasio je predsjednik zagrebačke HVIDR-e.

Branitelji koji se liječe na Klinici za plastičnu kirurgiju KB Dubrava ministru zdravlja i predsjedniku zagrebačke HVIDR-e izrazili su zahvalnost na skrbi, a posebno su istaknuli trud i stručnost medicinskih sestara i liječnika koji brinu o njima.

Ministar Rajko Ostojić zahvalio im je na njihovoj žrtvi za Hrvatsku dodavši da je i sam sudjelovao u Domovinskom ratu u sanitetu. Izrazio je zadovoljstvo što branitelji koji se liječe u toj bolnici imaju jako pozitivno mišljenje o bolničkom osoblju koje skrbi o njima. Ulijeva povjerenje vaš optimizam i osmjeh, naglasio je ministar u razgovoru s braniteljima u njihovoj bolničkoj sobi.

Pukovnik Brekalo jedan je od junaka Domovinskog rata, istaknuo je Ljubičić, teško ranjen 1992. i od tada je imao čak 19 operacija.

(Hina) xaš yrkor

An unhandled error has occurred. Reload 🗙