FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Grubišić podržao nezavisnog Ferdeljija za zagrebačkog gredonačelnika

Autor: tkol
ZAGREB, 30. siječnja 2013. (Hina) - Savez za građansku i etičku Hrvatsku poduprijet će nezavisnog kadidata Vladimira Ferdeljija za zagrebačkog gradonačelnika, objavio je danas predsjednik saborskog Kluba nezavisnih zastupnika i Saveza Ivan Grubišić.

"Sviđaju mi se Ferdeljijevi stavovi, ali i njegov životni put kao poduzetnika", pojasnio je Grubišić na konferenciji za novinare dodavši kako nije riječ o koaliciji već podršci nezavisnom kandidatu.

Za Ferdeljija, koji je i kandidat HSLS-a i HSS-a za gradonačelnika, kazao je kako vjeruje da sa svojim timom može Zagrebu dati novu kvalitetu.

"Ovo je treći put prema relativiziranju političkih stranaka. Želimo ga poduprijeti i ići prema neposrednoj demokraciji", poručio je Grubišić.

Ferdeljiju, kako je sam kazao, imponira podrška don Ivana Grubišića kojeg smatra jednim od najautoritativnijih ljudi u pogledu etike i moralnog ponašanja u Hrvatskoj.

O tome hoće li se kandidirati za izvršnu vlast u Splitu Grubišić je kazao kako još nije odlučio.

Najavio je kako uskoro ide u Washington na molitveni doručak s američkim predsjednikom Barackom Obamom te kako će tamo biti gost Hrvatske bratske zajednice.

Upitan za komentar gostovanja kontroverzne američke komunikologinje Judith Reisman u Hrvatskoj, Grubišić je kazao kako "ne misli dobro".

Hrvatskoj ne nedostaje pameti, već poštenja, rada, reda i odgovornosti, a ako se ti segmenti primijene onda ne trebamo 'gurue' sa istoka i zapada, poručio je Grubišić.

(Hina) xkt yrkor

An unhandled error has occurred. Reload 🗙