FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za ponedjeljak, 28. siječnja

Autor: rbel
ZAGREB, 27. siječnja 2013. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za ponedjeljak, 28. siječnja.

ZAGREB - Program poticanja poduzetništva i obrta za 2013. godinu Poduzetnički impuls, 'težak' 730,3 milijuna kuna, predstavit će na konferenciji za novinare ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras. Poticaji će se usmjeravati na četiri glavna programska područja - sustav potpora, financiranje malog i srednjeg poduzetništva i obrta, EU projekte te za institucionalnu podršku. (10,00 sati, Ministarstvo poduzetništva i obrta, Vukovarska 78)

ZAGREB - Gospodarsko-socijalno vijeće na dnevnom redu ima više tema među kojima je prijedlog zakona o rudarstvu, izvještaj o radu GSV-a i povjerenstava u 2012. te prijedlog Programa rada GSV-a za 2013. godinu. TV-snimatelji i fotoreporteri mogu snimiti početak sjednice, nakon koje su predviđene izjave za medije (13,00 sati, u Ministarstvu rada i mirovinskoga sustava, Ulica grada Vukovara 78)

ZAGREB - Predstavnici Erste & Steiermaerkische banke, Raiffeisenbank Austria i Zagrebačke burze potpisat će ugovor o obavljanju poslova specijalista za dionicu tvrtke Ledo d.d. (13,00 sati, Zagrebačka burza, Ivana Lučića 2a)

dežurne urednice:

prije podne - Davorka Stanešić

poslije podne - Nevenka Brčić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-adresa: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xrub yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙