FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava - Gospodarstvo - za petak, 25. siječnja

Autor: dsta
ZAGREB, 25. siječnja 2013. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za petak, 25. siječnja.

ZAGREB - Hrvatska banka za obnovu i razvitak (HBOR) i Europska investicijska banka (EIB) potpisat će prvu tranšu u iznosu od 250 milijuna eura ugovora o zajmu, ukupne vrijednosti 500 milijuna eura. Ugovor će potpisati potpredsjednik EIB-a Anton Rop i predsjednik Uprave HBOR-a Anton Kovačev, a potpisivanju ugovora će, kako je najavljeno, nazočiti ministar financija i predsjednik Nadzornog odbora HBOR-a Slavko Linić (11,00 sati, HBOR, Strossmayerov trg 9).

ZAGREB - Na konferenciji za novinare u Središnjem registru osiguranika (REGOS) bit će prezentirana nova elektronička usluga koja će omogućiti svim građanima dobivanje izvatka iz Registra REGOS-a i drugih dokumenata u elektroničkom obliku putem interneta. Na konferenciji će, kako je najavljeno, sudjelovati ministar rada i mirovinskog sustava Mirando Mrsić (10,00 sati, REGOS, Gajeva 5).

ZAGREB - Sindikat trgovine Hrvatske, udružen u SSSH, održat će konferenciji za novinare na temu postoje li razlozi za otkazivanje kolektivnog ugovora za djelatnost trgovine (10,30 sati, Radnički dom, Trg kralja Petra Krešimira IV broj 2).

ZAGREB - Na završnoj konferenciji projekta Inovativna prekogranična regija - obnovljivi izvori energije (OIE) bit će predstavljene aktivnosti i ostvareni rezultati, katalog tehnologija i istraživačko-razvojnih institucija te primjeri dobre prakse u provedbi mjera energetske učinkovitosti. Projekt se provodi u okviru Operativnog programa IPA Slovenija-Hrvatska 2007.-2013., a u njega j uključena i Hrvatska obrtnička komora (10,00 sati, HOK, Ilica 49/II).

dežurne urednice:

prije podne - Nevenka Brčić

poslije podne - Davorka Stanešić

tel: 01/ 4808 680

fax: 01/ 4808 821

e-adresa: gospodarstvo@hina.hr

(Hina) xtp yds

An unhandled error has occurred. Reload 🗙