FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Matko Bupić kandidat laburista za gradonačelnika Dubrovnika

Autor: hspa
DUBROVNIK, 23. siječnja 2013. (Hina) - Dubrovački ogranak Hrvatskih laburista - Stranke rada danas je na konferenciji za novinare predstavio Matka Bupića ka svojeg kandidata za gradonačelnika.

Matko Bupić, profesor na Sveučilištu u Dubrovniku, rekao je kako vlastitim angažmanom stranka želi pokazati da se politika može obavljati pošteno, časno i za opće dobro.

"Obećavamo da ćemo sve dugoročne strateške odluke donositi referendumom, kratkoročne nakon javnih rasprava, a sve važne odluke na temelju pilot-ispitivanja mišljenja građana", rekao je Matko Bupić i dodao da će tako raditi kako Dubrovniku ne bi "prijetila opasnost od kvaziprojekata, poput golfa na Srđu".

"Želim svakoga mjeriti po rezultatima rada i nudim služenje građanima umjesto vladanja. Također, nudim poštovanje tradicije i promoviranje moralnih i duhovnih vrijednosti", istaknuo je Matko Bupić.

Kao okosnicu svojeg programa laburisti nude revitalizaciju života u Dubrovniku, osobito unutar zidina, brigu o najvećemu naselju Mokošici te rješavanje prometa.

Govoreći o tome zašto se nakon 20 godina vratio ponovno u politiku, Matko Bupić je rekao kako je ponosan što je bio jedan od osnivača dubrovačkoga HDZ-a, a jednako je ponosan što je tu stranku 1993. napustio nakon što je vidio u kom smjeru ona ide.

(Hina) xddub ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙