FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava fotografija za utorak, 8. siječnja

Autor: uand
ZAGREB, 8. siječnja 2013. (Hina) - Najava važnijih događaja za utorak, 8. siječnja koje ćemo popratiti fotografijama:

ZAGREB - Ispitivanjem sedmero svjedoka na zagrebačkom Županijskom sudu nastavlja se suđenje bivšem premijeru Ivi Sanaderu, HDZ-u i bivšim dužnosnicima te stranke koje se tereti za izvlačenje 70-ak milijuna kuna iz državnih institucija i tvrtki preko marketinške agencije Fimi media. Prema ranije utvrđenom rasporedu na klupi za svjedoke trebali bi se pojaviti bivša Sanaderova tajnica Helga Draženović te poduzetnici Željko Ševendija, Slaven Tintor, Velimir Kučinar, Petar Đukan, Luka Miličić i Mato Markanović (9,30 sati, Županijski sud u Zagrebu).

VELIKA GORICA - Stručni skup "Sigurnost u cestovnom prometu - analiza utjecajnih čimbenika i ukupnog stanja u 2012. s prijedlogom mjera za poboljšanje". Nakon izlaganja i rasprave, na skupu će se predložiti mjere za poboljšanje stanja sigurnosti u cestovnom prometu te uručiti nagrade najzaslužnijim pojedincima, a bit će održana i svečanost proglašenja 'Hrvatskog automobila 2013. godine' (11 sati, Centar za vozila Hrvatske, Institut za vozila).

HRVATSKI LESKOVAC - Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, sa suradnicima, i ove će godine u povodu blagdana posjetiti djecu i mlade u Kući sv. Josipa za nezbrinutu djecu u Hrvatskom Leskovcu (9 sati).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Damir Senčar

Poslije podne: Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xua yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙