FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Skijalište na Sljemenu od 14. do 16. siječnja otvoreno za poslijepodnevno skijanje

Autor: mbuj
ZAGREB, 11. siječnja 2013. (Hina) - Zbog odvijanja skijaških natjecanja u organizaciji Zagrebačkog skijaškog saveza, skijalište na Sljemenu će za rekreativno skijanje građana od ponedjeljka, 14. siječnja, do srijede, 16. siječnja, biti otvoreno za poludnevno, posljepodnevno skijanje, priopćio je danas Zagrebački holding.

Zagrebački holding ističe da prema trenutnoj meteorološkoj situaciji, kao i prema prognozama za iduće višednevno razdoblje, niske temperature pogodne su za zasnježivanje skijaških staza. Kako bi iskoristili dovoljno nisku temperaturu i dodatno zasnježili kritična mjesta Crvenog spusta i pripremili za skijanje i Bijelu livadu, snježni topovi će raditi i u vrijeme kada je skijalište otvoreno za građanstvo, navodi Zagrebački holding.

Korisnike skijališta moli za razumijevanje i dodatnu pažnju pri skijanju na dijelovima staza koji se zasnježuju, te poštivanje postavljene signalizacije.

Informacija o prvom terminu noćnog skijanja bit će objavljena na stranicama skijališta Sljeme www.sljeme.hr , u ponedjeljak, 14. siječnja iza 16 sati, navodi u današnjem priopćenju Zagrebački holding.

(Hina) pp/xbma yrkor

An unhandled error has occurred. Reload 🗙