FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: gust promet na GP Bregana i Bregana

Autor: spar
ZAGREB, 5. siječnja 2013. (Hina) - Pojačan je promet na autocesti A 3 iz smjera Lipovca prema Graničnom prijelazu Bregana, a pred naplatom Ivanja Reka i Bregana kolona vozila je oko jedan kilometar, izvijestio je večeras u 18,20 sati Hrvatski autoklub.

Zbog izuzetno gustog prometa na graničnim prijelazima Bregana i Bregana naselje vozačima se savjetuje da za izlazak iz Hrvatske koriste granične prijelaze Harmica (samo za hrvatske državljane i one iz EU) i Macelj, gdje nema gužve ni čekanja.

Zbog mjestimice mokrih kolnika HAK vozačima savjetuje da prilagode brzinu vožnje uvjetima na cesti i gustoći prometa te održavaju propisanu sigurnosnu udaljenost.

Za vrijeme održavanja utrka Svjetskog skijaškog kupa na Sljemenu do ponedjeljka 7. siječnja, vrijedit će privremena organizacija prometa u ulicama: Bliznec, Sljemenska cesta, Gračanska, Markuševečka, Ksaverska i Mlinovi.

Za teretna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona bit će zabranjen promet na blagdan Sveta tri kralja, 6. siječnja, od 14 do 23 sata, na važnijim državnim cestama. Zabrane nema na autocestama i na državnoj cesti D1.

Pojačan je putnički promet na izlasku na Bregani i Pasjaku (čeka se oko 1 i pol sat), a ulazak na Bajakovu, Županji, Staroj Gradiški i Slavonskom Brodu (čeka se od 40 minuta do 1 sat), te na Maljevcu i Ličkom Petrovom Selu (oko pola sata).

Zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta u prekidu su katamaranske linije Split-Hvar-Vela Luka-Ubli, Split-Vis i Split-Bol-Jelsa.

(Hina) xpp ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙