FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Istarska stranka umirovljenika: Kajinovi nastupi prepuni neistina

Autor: dspo
PULA, 7. siječnja 2013.(Hina) - Predsjednik Istarske stranke umirovljenika Zdenko Pliško na današnjoj je konferenciji za novinare u Puli poručio kandidatu za istarskog župana na idućim lokalnim izborima Damiru Kajinu da njegova kandidatura nema potporu svih umirovljenika, kako on tvrdi.

Po njegovim riječima, ta se stranka ograđuje od tih izjava, naročito nakon Kajinovih postupaka kojima je pokazao da je "za fotelju isti tren spreman odustati od svakog oblika borbe za umirovljenike".

"Njegovi nastupi su prepuni neistina, iznevjerio je svoje sugrađane, naročito one koji su mislili da je veliki borac za pravdu", rekao je Pliško i pritom istaknuo da je Kajin pokazao kako ga je "lako kupiti te dokazao koliko mu je istinski stalo do ljudi u Istri".

Pliško se upitao kako je moguće da Kajin, poznat kao pučki tribun, nije rekao ni riječi o poskupljenju kruha i mlijeka ili o povećanju plaća ravnateljima državnih agencija.

"Uistinu smo očekivali Kajinovu reakciju protiv ukidanja nulte stope poreza na kruh i mlijeko, što će izazvati novi val poskupljenja i dodatno pogoršati životni standard umirovljenika, ali je njegova reakcija izostala", rekao je Pliško.

On je danas izvijestio novinare kako će Istarska stranka umivoljenika, koja je osnovana prije nepunih godinu dana i ima više od 700 članova, poduprijeti IDS-ova kandidata za istarskoga župana Valtera Flegu.

"Do sada smo imali pozitivno iskustvo u suradnji s IDS-om i nema razloga da se ta suradnja ne nastavi. Uostalom, želimo kompetentnog i obrazovanog čovjeka na čelu županije", dodao je Pliško.

(Hina) xdspo yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙