FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za ponedjeljak, 24. prosinca

Autor: ikut
ZAGREB, 24. prosinca 2012. (Hina) - Najava važnijih događaja za ponedjeljak, 24. prosinca koje ćemo popratiti fotografijama

ZAGREB - Članovi povjerenstva za izradu Kurikuluma zdravstvenog odgoja i Vinko Filipović, ravnatelj Agencije za odgoj i obrazovanje, održat će konferenciju za novinare o provedbi i implementaciji zdravstvenog odgoja u osnovnim i srednjim školama. Osvrnut će se i na niz netočnih i zlonamjernih informacija koje se plasiraju u javnost o zdravstvenom odgoju, te će komentirati najavu Crkve koja poziva djecu, roditelje, učitelje i nastavnike na bojkot zdravstvenog odgoja (10 sati, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta, Konferencijska dvorana, Donje Svetice 38).

ZAGREB - U povodu božićnih i novogodišnjih blagdana potpredsjednica Vlade RH i ministrica socijalne politike i mladih Milanka Opačić posjetit će Dom za starije i nemoćne te pučku kuhinju Caritasa Župe sv. Antuna Padovanskog. S paterom Ivanom Radeljakom obići će korisnike doma i podijeliti im prigodne pakete (12,30 sati, Sveti Duh 33). Nakon toga, u 13 sati, posjetit će pučku kuhinju Caritasa, gdje će pozdraviti korisnike te im također podijeliti prigodne poklone.

ZAGREB - Predsjednik Hrvatskoga sabora Josip Leko nazočit će misi polnoćki u zagrebačkoj katedrali koju će predvoditi nadbiskup zagrebački kardinal Josip Bozanić.

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Uroš Andrić

Poslije podne: Ivana Kutni

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina)x ik ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙