FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava fotografija za petak, 21. prosinca

Autor: ikut
ZAGREB, 21. prosinca 2012. (Hina) - Najava važnijih događaja za petak, 21. prosinca koje ćemo popratiti fotografijama:

ZAGREB - Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović nazočit će u Kliničkoj bolnici "Sveti Duh" 3. Božićnom koncertu za pacijente i susjede, pod naslovom "Umjetnost za zdravlje". Predviđeno je i obraćanje predsjednika Josipovića nazočnima (12 sati, Klinička bolnica "Sveti Duh").

ZAGREB - Ured za ljudska prava i prava nacionalnih manjina u suradnji sa Savjetom za nacionalne manjine organizira skup posvećen obilježavanju 10. obljetnice donošenja Ustavnog zakona o pravima nacionalnih manjina. Odluku o proglašenju Ustavnog zakona o pravima nacionalnih manjina Hrvatski je sabor donio na sjednici 13. prosinca 2002. godine. Na obilježavanju će među ostalim sudjelovati predstavnici Hrvatskoga sabora na čelu s predsjednikom Sabora Josipom Lekom, te Vlade i Ustavnog suda, saborski zastupnici nacionalnih manjina (10,30 sati, dvorana Josipa Šokčevića, Hrvatski sabor).

ZAGREB - Ministar rada i mirovinskog sustava Mirando Mrsić održat će konferenciju za novinare na kojoj će govoriti o stanju na tržištu rada i mjerama aktivne politike zapošljavanja za 2013. (10 sati, Ministarstvo rada i mirovinskog sustava).

ZAGREB - O nalazu unutarnje kontrole Ministarstva unutarnjih poslova, koja je provjerila navode Novog lista o praćenju glavnog državnog odvjetnika i osmero novinara, izvijestit će na konferenciji za novinare ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić (11 sati, predvorje Ministarstva unutarnjih poslova).

ZAGREB - Leksikografski zavod Miroslav Krleža predstavit će Hrvatski opći leksikon, koji je na 1550 stranica obradio 50 tisuća natuknica, koje tumače vlastita imena i pojmove koji se javljaju u svakidašnjoj uporabi, a pripadaju područjima kulture, znanosti, tehnike, gospodarstva, politike, športa i zabave (12 sati, Velika dvorana Leksikografskoga zavoda).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Damir Senčar

Poslije podne: Ivana Kutni

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xik yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙