FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vanja Posavac kandidatkinja SDP-a za gradonačelnicu Bjelovara

Autor: sgam
BJELOVAR, 18. prosinca 2012. (Hina) - Saborska zastupnica Vanja Posavac bit će kandidatkinja SDP-a za gradonačelnicu Bjelovara, a njezinu je kandidaturu jednoglasno podupro bjelovarski Gradski odbor SDP-a.

Posavac je na današnjem predstavljanju kandidature ustvrdila kako je svjesna nedostataka i pogrešaka "vladajuće garniture" te da će te pogreške pokušati vrlo brzo ispraviti.

Istaknula je da najveći problemi Bjelovara počinju iz gospodarstva, koje je u vrlo lošem stanju, te da će - ako joj građani iskažu povjerenje - sa svojim stručnim timom taj grad pokušati izvući iz problema.

Također je rekla da se grad maćehinski odnosi prema tvrtkama u svojem vlasništvu, da se od otvorenih poslovnih zona dobilo vrlo malo te da će se svim silama truditi za grad izvući što više novca iz fondova Europske unije.

Na njezinu predstavljanju bio je i ministar poduzetništva i obrta te potpredsjednik stranke Gordan Maras, koji je rekao da SDP želi ponuditi najbolje kandidate u svim lokalnim jedinicama, a u Bjelovaru je to 40-godišnja diplomirana politologinja Vanja Posavac.

Također je rekao da će pobjeda SDP-a na lokalnim izborima u svibnju sljedeće godine omogućiti da Bjelovar krene u pozitivnom smjeru.

O detaljnom predizbornom programu više će biti riječi u veljači sljedeće godine, ali predsjednik Županijskog odbora SDP-a i saborski zastupnik Vedran Babić otkrio je da će jedan od poteza biti smanjivanje prireza, koji je u Bjelovaru jedan od najvećih i iznosi 12 posto.

Dužnost gradonačelnika Bjelovara obnaša nezavisni zastupnik Antun Korušec, koji je na posljednjim lokalnim izborima među ostalima pobijedio i Vanju Posavac.

(Hina) xsgam yln

An unhandled error has occurred. Reload 🗙