FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Policija traga za napadačima na suprugu vukovarskoga gradonačenika

Autor: zdra
VUKOVAR, 14. prosinca 2012. (Hina) - Policija i dalje traga za počiniteljima brutalnog napada na suprugu vukovarskoga gradonačelnika Željka Sabe, kaza je glasnogovornik vukovarsko-srijemske Policijske uprave Luka Barunčić ne navodeći pritom kako je riječ o supruzi gradonačelnika Sabe, nego o 52-godišnjoj Vukovarki.

"Provodimo pojačane istražnje radnje kako bismo otkrili počinitelje napada, uključujući i provjere alibija za određeni broj osoba", izjavio je za Hinu Barunčić i podsjetio da je u srijedu navečer oko 20 sati u Vukovaru nekoliko maskiranih osoba, uz prijetnju oružjem i uporabu fizičke snage, počinilo razbojstvo nad 52-godišnjom Vukovarkom.

Napad na suprugu vukovarskoga gradonačelnika osudile su u današnjim priopćenjima za javnost Hrvatska demokratska zajednica (HDZ) i Samostalna demokratska srpska stranka (SDSS) grada Vukovara.

"Unatoč razumijevanju tragedije kroz koju prolazi gradonačelnik Sabo sa svojom obitelji, najoštrije osuđujemo i odbacujemo njegove izjave u medijima o povezanosti lokalnoga HDZ-a i stavljanja HDZ-a u bilo kakav kontekst s posljednjim nemilim događajem", navodi se u priopćenju vukovarskoga HDZ-a.

U priopćenju vukovarskoga SDSS-a ističe se kako ta stranka smatra neprihvatljivim da se zbog različitoga političkog razmišljanja i političkog djelovanja fizički obračunava s bilo kime, a naročito s obitelji javne osobe.

Supruga vukovarskoga gradonačelnika Željka Sabe u vrijeme napada bila je sama u stanu.

(Hina) xzdra ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙