FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sajam "Božić u Osijeku"

Autor: vsik
OSIJEK, 14. prosinca 2012.(Hina) - Na osječkome Trgu slobode danas je otvoren "Božić u Osijeku", sajam na kojemu svoje proizvode izlaže više od 130 izlagača iz Osječko-baranjske županije.

Građanima se nude mnogi prehrambeni proizvodi, zdrava hrana te ručno izrađeni božićni ukrasi i drugi autohtoni predmeti po pristupačnim cijenama.

Osječki gradonačelnik Krešimir Bubalo rekao je kako na sajmu žele pokazati što se sve proizvodi u kućnoj radinosti i malim obiteljskim gospodarstvima, a ponajprije ekološke proizvode i zdravu hranu. Mnogi od tih proizvoda bit će konkurentni kada Hrvatska uđe u Europsku uniju, rekao je gradonačelnik Bubalo.

Poslovna tajnica Hrvatske gospodarske komore Županijske komore iz Osijeka Katarina Pekanov ustvrdila je kako se i ovaj put pokazalo da građani rado kupuju domaće proizvode, ali treba voditi računa da njihova cijena bude pristupačna građanima.

"Osijek je grad koji je u ne tako davnoj prošlosti bio poznat sajamski grad, i to moramo vratiti", rekla je, dodajući kako božićni sajmovi uvijek stvaraju dobro ozračje jer se građanima, uz mnoge proizvode, nude i dodatni sadržaji, ponajprije topla hrana i napitci.

Sajam će biti otvoren i sutra, a organizirali su ga "Glas Slavonije", grad Osijek, Osječko-baranjska županija i Županijska komora iz Osijeka.

(Hina) xvsik ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙