FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Medicinska sestra koja je nasjela šali pronađena mrtva

Autor: spuc
LONDON, 7. prosinca 2012. (Hina) - Medicinska sestra koja je nasjela na telefonski poziv dvoje australskih radijskih voditelja koji su se izdavali za kraljicu Elizabetu i princa Charlesa pronađena je mrtva, prenosi britanska televizijska kuća BBC.

Medicinska sestra Jacintha Saldanha bila je prva koja je odgovorila na lažni poziv osobe koja se predstavila kao kraljica Elizabeta i preusmjerila ga drugoj sestri koja je potom odala podatke o zdravstvenom stanju vojvotkinje od Cambridgea Kate Middleton.

Uprava bolnice kralj Edward VII, u kojoj je radila medicinska sestra Jacintha Saldanha i u koju je od ponedjeljka do četvrtka bila smještena vojvotkinja od Cambridgea zbog problema u ranoj trudnoći, objavila je kako se radilo o prvorazrednoj, poštovanoj i popularnoj sestri koja je u toj bolnici radila više od četiri godine.

BBC prenosi da se policija tijekom prijepodneva odazvala na poziv da je jedna žena pronađena u besvjesnom stanju na jednoj adresi u središtu Londona.

Bolnica je u priopćenju potvrdila da je ona nedavno bila žrtvom lažnog poziva u bolnicu te da joj je pružana potpora tijekom toga teškog razdoblja.

(Hina) xps ymaš

An unhandled error has occurred. Reload 🗙