FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za utorak, 4. prosinca

Autor: uand
ZAGREB, 4. prosinca 2012. (Hina) - Najava važnijih događaja za utorak, 4. prosinca koje ćemo popratiti fotografijama

ZAGREB - Hrvatski sabor zasjedanje će nastaviti raspravom i glasovanjem o amandmanima na Vladin prijedlog državnog proračuna za iduću godinu, a potom će i glasovati o samom proračunu (9,30 sati, Hrvatski sabor, Trg sv. Marka 6).

ZAGREB - Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović primit će u Uredu predsjednika čelnika Međunarodnog nogometnog saveza (FIFA) Seppa Blattera (17.30 sati).

ZAGREB - Sastanak Nacionalnog koordinacijskog tijela za Strategiju obrazovanja, znanosti i tehnologije pod predsjedanjem predsjednika Vlade Zorana Milanovića (10 sati, Banski dvori, Trg sv. Marka 2).

ZAGREB - Svečana sjednica Nacionalnog odbora za razvoj volonterstva i dodjela Državne nagrade za volontiranje u 2012. godini. Na sjednici će sudjelovati predsjednik Vlade Zoran Milanović i potpredsjednica Vlade i ministrica socijalne politike i mladih Milanka Opačić. Predviđeno je prigodno obraćanje predsjednika i potpredsjednice Vlade, koji će dobitnicima uručiti nagrade (12 sati, Banski dvori, Trg sv. Marka 2).

ZAGREB - U Zagrebu će se održati četvrti sastanak Zdravka Rogića i Franca Arhara, financijskih stručnjaka koje su imenovale vlade Hrvatske i Slovenije radi pripreme prijedloga za rješenje problema u vezi s deviznom štednjom kod bivše glavne filijale Ljubljanske banke u Zagrebu. Treći je sastanak dvojice financijskih stručnjaka održan početkom listopada na Bledu (izjave za novinare predviđene su u 13,30 sati, Državna rezidencija, Visoka ulica 22).

ZAGREB - Matica hrvatskih sindikata organizira prosvjed protiv prijedloga državnog proračuna za 2013. godinu u kojem su smanjena sredstva za zaposlene u obrazovanju, znanosti i zdravstvu (okupljanje u 10 sati ispred Hrvatskog narodnog kazališta, a prosvjed na Markovu trgu u 11 sati).

ZAGREB - Svečana akademija povodom stogodišnjice Hrvatskog nogometnog saveza u Zagrebu (19 sati, Hrvatsko narodno kazalište).

ZAGREB - Utakmica 6. kola A skupine Lige prvaka u Zagrebu između nogometaša Dinama i Dinama iz Kijeva (20.45 sati, stadion Maksimir).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Damir Senčar

Poslije podne: Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina)xua ymć

An unhandled error has occurred. Reload 🗙