FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SDP predstavio kandidate za župana i gradonačelnike u Karlovačkoj županiji

Autor: vhor
KARLOVAC, 1. prosinca 2012. (Hina) - Na konferenciji za novinare u Karlovcu, SDP je predstavio svog kandidata za župana Karlovačke županije i pet kandidata za gradonačelnike.

Kandidat za župana je Boris Ožanić, rukovoditelj službe održavanja u karlovačkoj Elektri, saborski zastupnik Josip Benčić kandidat je za gradonačelnika Karlovac, Biserka Vranić za gradonačelnicu Ozlja, Ivan Vuković za gradonačenika Ogulina, Vesna Brezović za gradonačelnicu Duge Rese i Damir Vuković za gradonačelnika Slunja.

Ožanić je kazao novinarima da je nakon 52 godine života, kada je osigurao svoju egzistenciju, odlučio dio života posvetiti drugima, jer smatra da su im „neki drugi nepravedno uzeli dio života“.

Kandidat Benčić, ide u utrku za karlovačkog gradonačelnika po prvi put, aktualna gradonačelnica Ozlja Biserka Vranić dobila je povjerenje stranke da ide po četvrti gradonačelnički mandat, predsjednik ŽO SDP-a Ivan Vuković ide drugi put u borbu za Ogulin, gdje je na prošlim izborima ušao u drugi krug, ali izgubio od HDZ-ovog kandidata.

Prvi put su za gradočalnike kandidirani Vesna Brezović iz Duge Rese i Damir Vuković iz Slunja.

(Hina) xvhor ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙