FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kandidati SDP-a za gradonačelnike i načelnike

Autor: dsil
RIJEKA , 19. studenog 2012. (Hina) - Županijska organizacija SDP-a predstavila je na današnjoj konferenciji za novinstvo svoje kandidate za gradonačelnike i načelnike općina u Rijeci i neposrednoj okolici među kojima su trojica kandidata koja trenutačno obnašaju te dužnosti i tri nova kandidata.

Ponovno se za gradonačelničko mjesto kandidiraju riječki gradonačelnik Vojko Obersnel, kastavski Ivica Lukanović te načelnik općine Čavla Željko Lambaša. Za mjesto gradonačelnice Kraljevice prvi se put kandidira Višnja Gudac, a tako i Mario Sirotić u Bakru te Nenad Marinac u općini Klani.

Vojko Obersnel ocijenio je da će sljedeći mandat lokalnih vlasti obilježiti sinergija i zajedništvo u Rijeci i okolnim gradovima i općinama. Rijeka i njezina okolica okosnica su razvoja županije i šire pa je potrebno umrežavanje komparativnih prednosti jedinica lokalne samouprave, istaknuo je.

Načelnik općine Viškova Goran Petrc, koji je govorio kao član Županijskoga vijeća SDP-a, rekao je da u toj općini još nije odlučeno o kandidatu SDP-a za načelnika, pri čemu je dodao da će se to učiniti nakon donošenja općinskog proračuna.

(Hina) xdsil ydd

An unhandled error has occurred. Reload 🗙