FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zajednička akcija kontrole granične policije Hrvatske, BiH i Srbije

Autor: zkre
MOSTAR, 13. studenog 2012. (Hina) - Granične policije Hrvatske, Srbije i BiH od ponedjeljka provode trodnevnu zajedničku akciju pod pokroviteljstvom američkog veleposlanstva BiH u sklopu projekta nadzora izvoza i granične sigurnosti, priopćili su iz Uprave za neizravno oporezivanje (UiNO) BiH.

Zajednička akcija triju policijskih agencija usmjerena je na suzbijanje krijumčarenja oružja, cigareta, nafte, ilegalnih migranata i narkotika.

"Cilj ove akcije je uspostavljanje bolje međudržavne suradnje gdje bi se pokazalo da nema prepreka za razmjenu informacija i zajednički rad i da jedino na taj način možemo suzbijati prekogranični kriminal", navodi se u priopćenju UiNO, čiji službenici također sudjeluju u akciji. Dodaje se da se zajedničkom suradnjom omogućava bolja razmjena informacija radi prekidanja kriminalnih lanaca.

Granična policija BiH i službenici UiNO-a će posebnu pozornost tijekom akcije usmjeriti na nadzor prijelaza putnika i roba na graničnom prijelazu Rača u istočnoj Bosni prema Srbiji.

(Hina) xzkre ybr

An unhandled error has occurred. Reload 🗙