FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - svijet - za srijedu 7. studenoga

Autor: kgab
ZAGREB, 6. studenog 2012. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje iz svijeta za srijedu, 7. studenoga.

ZAGREB - Hrvatski predsjednik Ivo Josipović primit će predsjednika kosovske vlade Hashima Thacija (u 11.30 sati, Ured predsjednika, Pantovčak 241).

STOCKHOLM - Predsjednik Hrvatskog sabora Josip Leko nazočit će ratifikaciji ugovora o pristupanju Hrvatske Europskoj uniji u švedskom parlamentu. Prije same ratifikacije, predsjednik Sabora sastat će se i s predsjednicom Odbora za vanjsku politiku Sofijom Arkelsten te će sudjelovati na ručku kojega daje predsjednik švedskog parlamenta Per Westerberg.

BRUXELLES - Kosovski premijer Hashim Thaci sastat će se sa srbijanskim premijerom Ivicom Dačićem. Thaci je najavio da će razgovarati s Dačićem o provođenju sporazuma između Beograda i Prištine postignutih u posljednje dvije godine.

BRUXELLES - Njemačka kancelarka Angela Merkel obratit će se u srijedu poslijepodne zastupnicima Europskog parlamenta na posebnom sastanku na kojem će se raspravljati o budućnosti EU-a i rješavanju aktualne financijske i gospodarske krize. Prije toga Merkel će se sastati s predsjednikom Europskog parlamenta Martinom Schulzom.

LONDON - Britanski premijer David Cameron sastat će se u srijedu navečer s njemačkom kancelarkom Angelom Merkel.

Dežurni:

Noć: Damir Hainski

Prijepodne: Darko Vlahović

Poslijepodne: Slavoljub Leko

Navečer: Srđan Baković

Tel: 00385 1 4808 645

Fax: 00385 1 4808 822

E-mail: hina@hina.hr

(Hina) xkga ysl

An unhandled error has occurred. Reload 🗙