FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: zbog nesreće na A3 vozi se u jednom traku

Autor: mkov
ZAGREB, 4. studenog 2012. (Hina) - Zbog prometne nesreće na autocesti A3 Bregana-Lipovac nakon čvora Popovača na 86. km u smjeru Zagreba vozi se u koloni samo jednim trakom uz ograničenje brzine 40 km/h, priopćio je večeras Hrvatski autoklub (HAK)

navodi se i kako je zbog prometne nesreće za sav promet zatvorena državna cesta D51 Brestovac-Nova Gradiška.

Pojačan je promet na autocesti A3 Bregana-Lipovac u smjeru Bregane i na A2 Zagreb-Macelj u smjeru Maclja. Na naplati Ivanja Reka i na naplati Trakošćan zasad nema dužih čekanja.

Mokri su i skliski kolnici na sjevernom i dijelu srednjeg Jadrana, u Gorskom kotaru, Lici i u Istri. Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice u Gorskom kotaru. Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb magla je od vijadukta Bukovo do tunela Tuhobić, a jak vjetar otežava promet od čvora Kikovica do čvora Vrata.

Zatvorena je županijska cesta ŽC3156 Žažina-Mala Gorica zbog izlijevanja rijeke Kupe.

Na graničnim prijelazima pojačan je izlazak osobnih vozila na Bregani, Maclju, Pasjaku i Kaštelu, a ulazak na Bajakovu, Staroj Gradiški, Slavonskom Brodu, Ličkom Petrovom Selu, Maljevcu (oko 1 sat čekanja) i Slavonskom Šamcu (čekanje oko pola sata).

U prekidu je trajekna linija Lopar-Valbiska i katamaranske linije iz Rijeke za Mali Lošinj i Novalju i iz Splita za Vis.

(Hina) pp/xmkov ymkov

An unhandled error has occurred. Reload 🗙