FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: kolnici mjestimice mokri

Autor: nkot
ZAGREB, 11. listopada 2012. (Hina) - Kolnici su mjestimice mokri i skliski u dijelu središnje i sjeverozapadne Hrvatske, na širem riječkom području, u Gorskom kotaru i u Istri, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Magla smanjuje vidljivost mjestimice na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Vrata i Vrbovsko, a jak vjetar usporava promet između Kikovice i tunela Tuhobića.

Od danas pa do 30. travnja iduće godine zbog radova u tunelima Đurmanec, Mali Stog i Veliki Stog bit će zatvorena dionica državne ceste D1 između čvorova Trakošćan i Đurmanec. Obilazak za vozila do 7,5 tona ukupne mase je državnom cestom D1 i lokalnom cestom LC22001 Đurmanec-Donji Macelj-Gornji Macelj-Trakošćan. Obilazak za vozila iznad 7,5 tona je autocestom A2 Zagreb-Macelj između čvorova Trakošćan i Đurmanec u oba smjera.

Zbog razminiranja uz autoceste: A1 od ponedjeljka do četvrtka od 8 do 18, a petkom od 8 do 14 sati u oba smjera, zatvorena je dionica između čvorova Perušić i Gospić. Obilazak je državnim i županijskim cestama između čvorova Perušić i Gospić. A3 Bregana-Lipovac od 9 do 14 sati prekinut je promet između čvorova Novska i Okučani u oba smjera, a vozila se propuštaju prvih 20 minuta svakog punog sata. Dionicom Okučani-Nova Gradiška promet se prekida od 9 do 18 sati, a vozila se propuštaju od 30. do 50. minute svakog sata, u tom su vremenskom periodu zatvorena odmorišta Novska i Dragalić u oba smjera.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

(Hina) pp/xnkot yjn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙