FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za petak, 2. studenoga

Autor: ikut
ZAGREB, 2. studenoga 2012. (Hina) - Najava važnijih događaja za petak, 2. studenoga, koje ćemo popratiti fotografijama.

ZAGREB - U Ministarstvu financija bit će predstavljeni prijedlozi zakona o trošarinama i zakona o posebnom porezu na motorna vozila. Na prezentaciji će sudjelovati ministar financija Slavko Linić i pomoćnik ministra i ravnatelj Carinske uprave Zlatko Grabar (11 sati, Ministarstvo financija, Katančićeva 5).

ZAGREB - Memorandum o suglasnosti o studiji za osnivanje gospodarsko-tehnološke zone između Ministarstva poduzetništva i obrta i Ministarstva trgovine NR Kine bit će potpisan nakon radnog sastanka ministra poduzetništva i obrta Gordana Marasa s izaslanstvom kineskog Ministarstva trgovine koje predvodi Gao Hucheng, predstavnik za međunarodnu trgovinu (10 sati, Ministarstvo poduzetništva i obrta, Ulica grada Vukovara 78).

ZAGREB - Leksikografski zavod Miroslav Krleža organizira skup "Krleža danas", koji će se održati u prostoru Leksikografskog zavoda 2. i 3. studenoga. Skup počinje u 15 sati (Leksikografski zavod Miroslav Krleža, Frankopanska 26), kada će istodobno biti otvorena izložba o Miroslavu Krleži koju je ove godine u Beogradu organizirao Kulturni centar Beograd, a Zavod je sad ugošćuje u Zagrebu.

ZAGREB - Prva utakmica 14. kola Prve HNL u Zagrebu između nogometaša Dinama i pulske Istre 1961 (18 sati, Maksimir).

ZAGREB - Utakmica 18. kola EBEL lige hokejaša u Zagrebu između Medveščaka i Dornbirna (19,15 sati).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Damir Senčar

Poslije podne: Ivana Kutni

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

(Hina) xik ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙