FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Milan želi Guardiolu za trenera

Autor: rsal
MILANO, 30. listopada 2012. (Hina/AFP) - Vodstvo Milana već je u pregovorima s bivšim trenerom Barcelone Josepom Guardiolom, najozbiljnijijem kandidatu za nasljednika Massimiliana Allegria, kojemu zbog loših rezultata oprijeti otkaz, pišu talijanski mediji.

Oni navode da je vlasnik AC Milana Silvio Berlusconi već sastavio uži izbor trenera koje bi želio vidjeti na klupi svog kluba, a Guardiola je na samom vrhu tog popisa. Popularni španjolski trener Barcu je napustio na kraju prošle sezone zbog umora, njegov odmor traje već nekoliko mjeseci, no pitanje je ima li Milan dovoljno novaca za jednog od najskupljih trenera svijeta.

Drugi je na listi trener Zenita iz Sankt Peterburga Luciano Spaletti, koji je Talijan i u Seriji A je vodio Udinese i Romu, a trenutno mu ne ide dobro s ruskim prvakom. Među ostalim kandidatima su Rafa Benitez, smijenjen u Interu u prosincu 2010., te Roberto Mancini, sadašnji trener Manchester Citya.Navijači Milana, za razliku od uprave, za novog šefa stručnog stožera žele Pippa Inzaghi, koji je igračku karijeru završio i trenutno vodi mlađe klupske selekcije.

(Hina) xrš yrš

An unhandled error has occurred. Reload 🗙