FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predsjednik Palerma nazvao Ancelottia neznalicom

Autor: rsal
RIM, 12. listopada 2012. (Hina/Reuters) - Kontroverzni predsjednik talijanskoga prvoligaša Palerma Maurizio Zamparini nazvao je trenera PSG-a Carla Ancelottia neznalicom jer na klupi drži Argentinca Javiera Pastorea.

Palermo je prije dvije godine prodao 23-godišnjeg Pastorea PSG-u za 40 milijuna eura, a predsjednik Zamparini, poznat po tome što lako otpušta trenere, tvrdi da su Francuzi i njihov trener Ancelotti upropastili karijeru jednog od najboljih igrača svijeta.

"Pastore nije promašaj, Pastore je fenomen. Ancelotti je pokazao da ne zna ama baš ništa o nogometu. On drži Pastorea na klupi, a umjesto njega igra Nene, pa nije ni čudo što PSG izgubi od Porta. Za mene Ancelotti nije trener već neznalica, a Pastore je u Parizu okružen posve pogrešnim ljudima", kazao je Zamparini, koji je poznat po sličnim izjavama. Čelnik sicilijanskog kluba sam je sebi nametnuo kaznu da šest mjeseci neće davati izjave medijima, a izdržao je jedva mjesec dana.

Ancelotti ima četiri naslova europskog prvaka, od čega dvaput kao igrač AC Milana, s kojim je osvojio i talijansko prvenstvo. Zamparini je u čelništvu Palerma već 26 godina, a za to vrijeme je promijenio čak 41 trenera.

(Hina) xrš yrš

An unhandled error has occurred. Reload 🗙