FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Potpredsjednik Vlade Grčić u Dubrovniku s gradonačelnikom Vlahušićem

Autor: hspa
DUBROVNIK, 19. listopada 2012. (Hina) - Za današenjeg susreta potpredsjednika Vlade i ministar regionalnoga razvoja i fondova EU Branka Grčić s dubrovačkim gradonačelnikom Androm Vlahušićem u Dubrovniku posebno se razgovaralo o problemu prometne izoliranosti dubrovačkog područja s ostatkom zemlje i s tim vezi o realizaciji projekta Pelješkog mosta.

Potpredsjednik Branko Grčić je kazao kako su aktualne tri opcije: koridor, most te trajektna linija. Izjavio je kako izgradnju pristaništa za trajekte, koji bi povezivali dva dijela hrvatskog kopna, koče izmjene županijskog Prostornog plana. Kako je rekao, trajektna veza bit će nužno, privremeno rješenje.

Grčić je s predstavnicima grada razgovarao i o razvojnim projektima koji se mogu kandidirati za sredstva za regionalni razvoj i fondove EU. S tim u vezi pohvalio je dubrovačka ulaganja u školsku infrastrukturu koja omogućavaju pokretanje novih projekata kao što su program zapošljavanja 50+ i aktivnosti za cjeloživotno obrazovanje.

Potpredsjednik hrvatske Vlade Branko Grčić sutra će s ministrom obrazovanja, znanosti i sporta Željkom Jovanovićem nazočiti obilježavanju završetka radova na Osnovnoj školi Antuna Masle u Orašcu .

(Hina) xddub yvkn

An unhandled error has occurred. Reload 🗙