FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Magla na cestama u Slavoniji i Lici

Autor: aper
ZAGREB, 18. listopada 2012. (Hina) - Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice u Slavoniji i Lici, te na autocestama A1 između čvora Gospić i tunela Sveti Rok, A3 Bregana-Lipovac između čvorova Nova Gradiška i Slavonski Brod, izvijestio je jutros Hrvatski auto-klub.

Za sav promet zbog radova su zatvorene ceste: D1 na dionicama kroz Lučko, od trgovačkog centra West Gate do Luke te između čvorova Trakošćan i Đurmanec, Jadranska magistrala ( D8) između Čilipa i Karasovića D29 Marija Bistrica-Kašina, D33 u Kninu, D43 Graberje-čvor Ivanić Grad, D64 Stari Pazin-Pazin, D213 Osijek-Erdut kod skretanja za Dalj, D302 između raskrižja Vrvari i Parens u Poreču, D303 Rovinj-Rovinjsko Selo, D523 Križišće-most Krk i ŽC6091 Sitno-Prgomet-Plano.

Zbog razminiranja sigurnosnog pojasa uz autoceste: na A1 od ponedjeljka do četvrtka u vremenu od 8 do 18 sati, a petkom od 8 do 14 sati bit će zatvorena dionica između čvorova Perušić i Gospić. Obilazak je državnom cestom D50.

- od 17. do 25. listopada zbog miniranja od 11 do 15 sati više će se puta prekidati promet do 15 minuta, na ulazu Vučevica, u oba smjera.

-na A3 Bregana-Lipovac između čvorova Okučani i Nova Gradiška promet se prekida od 9 do 18 sati, a vozila se propuštaju od 30. do 50. minute svakog sata. U tom je vremenskom periodu zatvoreno odmorište Dragalić u oba smjera.

Subotom, nedjeljom , blagdanima i praznicima nema radova na razminiranju.

Od 8 do 18 sati zatvara se i državna cesta D50 Gospić-Gračac kod naselja Medak. Vozila se propuštaju prije svakog punog sata po 15 minuta ili se vozi obilazno Gospić-Korenica -Gračac.

Na graničnom prijelazu Bregana pojačan je izlazak teretnih vozila.

Trajekti i katamarani plove redovito.

(Hina) xpp ysp

An unhandled error has occurred. Reload 🗙