FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: magla smanjuje vidljivost u Lici

Autor: mkov
ZAGREB, 12. rujna 2012. (Hina) - Magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u Lici, posebice na dionici autoceste A1 između tunela Mala Kapela i Sveti Rok, a na mjestima pod maglom kolnici su vlažni i skliski, objavio je Hrvatski autoklub (HAK)

Danas i sutra, 12. i 13. rujna, u vremenu od 7 do 14 sati bit će privremeno zatvorena državna cesta D525 Pleternica-Stari Slatnik-Slobodnica-A3 na cestovno željezničkom prijelazu u Slobodnici. Obilazni pravac iz smjera Slavonskog Broda za Požegu i Novu Gradišku je: Sjeverna vezna cesta-nadvožnjak Čaplja-Brodsko Vinogorje-Gromačnik-Bartolovci, i obrnuto.

Za sav promet zbog radova su zatvorene ceste: - D1 Pojatno-Luka, - D29 Marija Bistrica-Kašina, - D34 Čađavica-Podravska Moslavina, - D43 Graberje-čvor Ivanić Grad i - D523 Križišće-most Krk.

Za teretna vozila zatvorene su ceste: ŽC3124 Vidrenjak-Velika Ludina-Popovača-Kutina–Novska, Podravska magistrala (D2) od Markovca Našičkog do Osijeka (obilazak je preko Đakova ili Donjeg Miholjca) i

- D29 Marija Bistrica-Soblinec.

U Zagrebu, zbog radova na sjevernom kolniku Jadranske avenije, promet teče dvosmjerno (na dijelu kolnika preko nadvožnjaka iznad kanala Sava-Odra, između rotora i čvora Lučko). U vrijeme pojačanog prometa moguće su poteškoće, stoga vozače molimo za strpljenje.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Trajekti plove prema plovidbenom redu.

(Hina) pp/xmkov ymkov

An unhandled error has occurred. Reload 🗙