FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mladež HDZ-a protiv legalizacije lakih droga i prostitucije

Autor: tkol
ZAGREB, 9. listopada 2012. (Hina) - Mladež HDZ-a danas se oštro usprotivila zahtjevima mladih HNS-a za legalizacijom prostitucije i lakih droga, poručivši kako mladima, umjesto toga, trebaju radna mjesta i posao.

"Protivimo se prijedlogu mladih HNS-a o legalizaciji prostitucije i lakih droga", poručio je sa današnje konferencije za novinare predsjednik Županijskog odbora mladeži HDZ-a Osječko-baranjske županije Goran Soldo naglasivši da mladima trebaju radna mjesta i posao. "Stopa nezaposlenosti među mladima je galopirajuća, a kukuriku vlada ne poduzima ništa", ustvrdio je Soldo dodavši kako se legalizacijom lakih droga bježi od pravog uzroka problema.

Svaki korisnik teških droga, kazao je, počeo je sa lakim drogama, pa se stoga, po njegovom mišljenju, legalizacijom lakih droga ujedno otvara put za njihov uvoz, proizvodnju i preprodaju.

Mladež HDZ-a zalaže se za dostojanstvo svake djevojke i žene, a to se dostojanstvo na ostvaruje kroz legalizaciju prostitucije već kroz obrazovanje, radno mjesto, obitelj i odgoj djece, naglasila je predsjednica Gradskog odbora Mladeži HDZ-a Grada Zagreba Ivana Župan.

Za besplatno smo obrazovanje, a ne za besplatnu marihuanu, poručili su iz Mladeži HDZ-a.

Mladi HNS-a u medijima su proteklih dana najavili da će uskoro krenuti s kampanjom za legalizaciju prostitucije i lakih droga.

(Hina) xkt yrkor

An unhandled error has occurred. Reload 🗙